's wereld beste scharen

Onze scharen worden wereldwijd gebruikt door particulieren en bedrijven. Vooral in de industrie en agricultuur zijn onze scharen populair. 

Unieke scharen

Wij bieden voor bijna elk vakgebied specifieke scharen aan. Denk bijvoorbeeld aan handringenpersen voor zeilmakers of verstekscharen voor timmermannen. Al onze scharen zijn gemaakt van een speciaal samengestelde staal legering. 

Ons doel

Original Löwe heeft het grootste aanbod van snoeischaren en industriële scharen. Sinds de uitvinding van de aambeeld snoeischaar in 1923 loopt het merk voorop in de markt en staat het symbool voor kwaliteit en innovatie. Tegenwoordig verkoopt het merk niet alleen allerlei snoeischaren, maar ook diverse industriële scharen voor vakmensen met allerlei verschillende beroepen. Vanwege de grote diversiteit is er altijd een industriële schaar of snoeischaar te koop die past bij jouw werkzaamheden. De scharen zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten, waardoor er ook voor iedere hand een geschikte maat is. Dit zorgt niet alleen voor eenvoudiger werken, maar ook voor een betere gezondheid voor je handen, polsen en vingers. De snoeischaren van Original Löwe hebben door de jaren heen een goede reputatie opgebouwd onder hoveniers, botanici, hobbyisten en andere vakmensen. De scharen bekend om hun kwaliteit. Alle scharen worden geproduceerd en ontworpen in Duitsland en zijn extreem duurzaam. De scharen gaan jarenlang mee en zullen niet na een jaar al versleten zijn. Bovendien zijn de messen eenvoudig te vervangen, waardoor je jarenlang plezier zult beleven aan de schaar. Omdat Original Löwe overtuigd is van de kwaliteit en duurzaamheid van de scharen wordt er standaard 25 jaar garantie gegeven op de metalen body van de schaar. Bovendien is ieder onderdeel los te kopen en te vervangen. Ook hebben de scharen door de jaren heen meerdere prijzen gewonnen van gerenommeerde tijdschriften en vakorganisaties. Original Löwe Nederland is een verkoper van de scharen van Original Löwe en staat voor klantvriendelijkheid en een snelle levering. Bij ons krijg je bij de klantenservice geen ingesproken bandje, maar direct iemand aan de lijn. Bovendien worden alle bestellingen binnen 2 werkdagen verzonden via PostNL, waardoor je zo snel mogelijk gebruik kan maken van je industriële schaar of snoeischaar.


snoeischaren

Snoeischaren

Voor elke situatie leveren wij specifieke scharen. 

Takkenscharen

Takkenscharen

Bekijk onze ijzersterke takkenscharen in verschillende maten.

technische en industrie scharen

Technische scharen

Verstekscharen, profielscharen, plintenscharen en nog veel meer!

Vragen?

Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk advies.