Welke aambeeld snoeischaar past bij u?

Löwe 1 serie

De Löwe 1 snoeischaar serie is zeer geschikt voor mensen met grotere handen. Deze goede en stevige schaar is van de hoogste kwaliteit. Door het mooie design wordt deze knipschaar over de hele wereld gebruikt bij het snoeien in de wijnbouw, fruitteelt en bosbouw.
 
wat is de beste snoeischaar?

Löwe 2 serie

De snoeischaren van de Löwe serie 2 zijn beide geschikt voor links- en rechtshandige. Door de instelbare handvat breedte is dit design goed te gebruiken voor mensen met kleinere en grotere handen. Ook zult u minder snel last krijgen van uw handen, omdat de druk opvangende delen van uw hand beter worden verdeeld met dit geweldige ontwerp. Löwe 2 wordt veel gebruikt bij het snoeien van fruitbomen, boomkwekerijen en in de wijnbouw.
 
Welke snoeischaar is goed?

Löwe 5 serie

De Löwe 5 heeft een klein handvat. We adviseren dit model daarom ook aan mensen met kleine handen. Deze prachtige schaar knipt met gemak door twijgen van 16 mm. Er is ook een Löwe 5 variant met een spitsige en scherpe kop die van pas komt bij het snoeien van lastig bereikbare plekken. 
Lowe 5 serie beste snoeischaren kopen

Löwe 6 serie

Deze serie kenmerkt zich door het zeer makkelijk vervangbare mes. Het snijblad zit met een enkele schroef vast waardoor u niet de hele snoeischaar hoeft te demonteren. Samen met de instelbare handvat breedte is dit een onmisbaar stuk gereedschap voor elke tuinier.

Beste snoeischaren hoge kwaliteit

Löwe 7 serie

De Löwe 7 serie heeft een korte snijkop en een gebogen mes, dit wordt ook wel een papegaaienbek genoemd. Hierdoor is deze serie bijzonder gemakkelijk in het gebruik. Bij dit model is de technologie van de aambeeld uitvoeringen gebruikt en de geometrie van de bypass series toegepast. De Löwe 7 serie combineert de voordelen van de aambeeld en bypass snoeischaren. Dit design is dus de perfecte oplossing voor elke situatie.

snoeischaren welke moet ik kopen

Löwe 8 serie

Dit model lijkt op de Löwe 7 serie, maar heeft een lange snijkop. De Löwe 8 combineert ook de voordelen van de aambeeld en bypass snoeischaren tot een geweldig resultaat.

Beste papegaaienbek snoeischaar

Löwe 15 serie

De Löwe 15 serie is een van de meest compacte aambeeld snoeischaren en heeft een gebogen mes. Het lichte en slanke design zorgt ervoor dat hij makkelijk mee te nemen is. Löwe 15 combineert de voordelen van aambeeld en bypass snoeischaren tot deze prachtige uitvoering.

Lowe 15 goede snoeischaar keuze